Uzman Samet Oluşturulma : 25 Nisan, 2023 Uzman #1 Paylaş Oluşturulma : 25 Nisan, 2023 (güncelleme yapıldı) Merhaba, Ücretsiz 0850 WhatsApp numarası nasıl alınır? Sizler için adım adım anlattık. Öncelikle www.sahibinden.com sitesine girip ücretsiz üyelik açıp numaranızı onaylayın çünkü WhatsApp onay kodu sizin onayladığınız numaraya gelecektir. Daha sonra aşağıdaki adımları izleyin. İyi çalışmalar 2. Adım : Kategori aramaya "Yardımcı Arayanlar "yazıp alttaki Temizlikçi yazan yere tıklayın. 3. Adım: 4. Adım : İlan bilgilerini rastgele girin, fiyatı yüksek tutun, geçici numarayı işaretleyin, sonra devam deyin. 5. Adım : İlan 5-15 dk arası onaylandıktan sonra numarayı göster'e tıklayınız. 5 dakikalık geçerli 0850 numaranız geliyor, her 5 dakikada 1 tane WhatsApp numaranız hazır 6. Adım : WhatsApp'ınızı açın numarayı yazın devam dedikten sonra, Beni Ara seçeneğine tıklayın, onay kodunuzu whatsapp sizi arayarak söyleyecektir. Ve Artık 0850 numaraya sahipsiniz 25 Nisan, 2023 Samet tarafından düzenlendi Alıntı Epon.Com.Tr Yorum bağlantısı Şimdi Paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...