Jump to content
  • Yeni Oluştur...

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

• Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

Android Nedir? Android Programlama ve Android Market

Konuyu değerlendir

gürkan
 Paylaş

Önerilen İletiler

Android Nedir? Android Programlama ve Android Market
 Paylaş

• Kullanıcı

image.png

Günümüz mobil cihazlarında yüksek bir kullancı portföyüne sahip olan AndroidGoogle ve Open Handset Alliance tarafından geliştirilmiş bir mobil işletim sistemidir. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olan ve herkesin uygulama geliştirmesine olanak sağlayan Java tabanlı Android, bugüne dek 12 farklı kod adıyla yayınlanmıştır.

Google Android Resmi Sayfası: http://www.google.com/mobile/android/

Android Programlama

Açık kaynak kodlu yapısıyla tüm geliştiricilere imkan tanıyan Android işletim sistemi, çeşitli uygulama ve oyun geliştirmek isteyen kişileri de dört gözle bekliyor.

Android işletim sistemi, java altyapsı kullanılarak geliştirilmiş oyun ve uygulamaları kendi bünyesine kurmaya olanak sağlıyor. Google’ın Android’e yönelik uygulamalar geliştirmeye meraklı kişiler için oluşturduğu Android Geliştiriciler sayfası, basit bir uygulama geliştirmek için izlenmesi gereken yolları İngilizce olarak anlatıyor. Android Studio ve SDK Manager eklentileri kurularak sizler de Android programlamaya başlangıç yapabilirsiniz.

Google Android Geliştiriciler: http://developer.android.com/training/basics/firstapp/index.html

Android işletim sistemine özgü uygulama geliştirmek her ne kadar zor ve karmaşık görünse de, bunun için oluşturulmuş ve kod yazımını en alt seviyeye indirmiş uygulamalar da mevcut. MIT (Massachusetts Institute of Technology) tarafından yapılan AppInventor programı sayesinde Android uygulamalarınızı kısa sürede oluşturabilirsiniz.

helume.net

Yorum bağlantısı
Şimdi Paylaş

Konu Altı Reklam 1
Konu Altı Reklam 2

Şimdi Konuya Katılın

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Paylaş

• Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...