Jump to content
×
×
  • Yeni Oluştur...

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

  • Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

Bilmeniz Gereken 25 Harika Snapchat Hilesi

Konuyu değerlendir


what
 Paylaş


Önerilen İletiler

Bilmeniz Gereken 25 Harika Snapchat Hilesi
 Paylaş


  • Kullanıcı

Snapchat için 25 harika ipucu ve püf noktası

Ayrıca diğer sosyal medya platformları için benzer makaleler ve püf noktaları yayınlıyoruz. Facebook, Instagram ve daha fazlası. Bunları kullanırsanız, görmek için aşağıdaki bağlantıları tıklayın. Bu yüzden onları öğrenmek istiyorsanız, havalı WhatsApp hileleriyle ilgili makalelerimizi okumak için bağlantıları tıklayın. Instagram hileler, Facebook Diğerleri arasında Messenger hileleri ve Telegram hileleri.

1. Bir fotoğrafı tıkladıktan sonra Snapchat yüz gözlüklerini uygulayın

Snapchat kısa süre önce Android uygulamasının beta sürümü için kullanıcıların bir fotoğrafı tıkladıktan sonra bile yüz gözlük takmasına olanak tanıyan yeni bir özellik tanıttı. Bir fotoğrafı tıkladıktan sonra Snapchatklip bağlantı simgesinin altında bir gülen yüz simgesi göster. Erişmek için dokunun Fotoğraf çekmeden önce uygularken yaptığınız gibi tüm yüz lensleri yelpazesi. Bu işlevin yalnızca tam yüzünüz görünür olduğunda çalışacağını unutmayın. Fotoğrafınız yüzünüzü net bir şekilde göstermezse, uygulama Yüz gözlüklerine erişmenizi sağlayan Smiley Simgesini göstermez.

Snapchat gözlüklerinden bahsetmişken, Mac'inizde Snapchat gözlüklerini kullanabileceğinizi biliyor muydunuz veya Windows PC de mi? Eh, ve onları oyun akışı için kullanabilirsiniz Twitch Snapchat filtreleriyle, hatta yüzünüze uygulanmış Snpachat filtreleriyle video görüşmeleri yapabilirsiniz.

2. Yeni Snapchat arayüzünü tanıyın

Snapchat, yeni kullanıcı arayüzü için çok fazla eleştiri alıyor, ancak dediğim gibi güncelleme burada kalacak ve buna alışsanız iyi olur. Neyse ki, değişiklikler çevrimiçi yorumların göründüğü kadar sert değil. Aslında, yeni güncelleme uygulamayı daha erişilebilir hale getiriyor. Daha önce olduğu gibi, uygulamayı açtığınızda, oradan doğrudan kamera uygulamasında açılır artık Arkadaşlar olarak yeniden adlandırılan sohbetlerine erişmek için soldan hızlıca kaydırabilirsiniz. Bunun nedeni, Arkadaşlar sayfasının yalnızca tüm sohbetlerinizi değil, aynı zamanda arkadaşlarınızın hikayelerini de içermesidir.

Tüm La Editörlerin ve etkileyicilerin içeriğine, Keşfet sayfasını açan ekranın sağ kenarından parmağınızı sola kaydırarak kolayca erişilebilir.. Etkileyiciler, yayıncılar veya takip ettiğiniz kişiler tarafından oluşturulan tüm içerik burada barındırılmaktadır. En iyi yanı, takip ettiğiniz kişiliklerinizin hikayelerinin her zaman en üstte olması, böylece diğer yayıncıların hikayelerinin denizinde kaybolmamalarıdır. Snap haritasına kolayca erişmek için Arama simgesine de dokunabilirsiniz.

3. Snapchat deneyiminizi uyarlayın

Birçok Snapchatter'ın uygulamayı rahatsız edici bulduğu bir şey varsa, Discover sayfası olmalı Hayır, beni yanlış anlamayın. Her zaman işe yaramaz bilgilerle dolu değildir, ancak La La sayfası çoğunlukla dedikodu ve söylentiler veya diğer bazı popüler kültür temalarıyla doldurulur. Ama tahmin et ne oldu? Yapabilirsin birkaç anahtarı çevirin ve yükseltin. İlk olarak, Snapchat görüntüleyici sayfasında, profil ve vur dişli çark ayarlarıŞimdi şu seçeneği arayın: 'Yönet', içinde iki seçenek göreceksiniz "Reklam tercihleri" ve "Yaşam tarzı ve ilgi alanları".image.png

"Reklam tercihleri", sizinle alakalı reklamları görmek için birkaç seçeneği değiştirebileceğiniz yerdir. "Yaşam Tarzı ve İlgi Alanları", "Aksiyon ve Gerilim Türü Hayranları" ndan "Meme Watchers" ve daha fazlasına kadar birçok seçenek göreceğiniz yerdir. Burada yapabilirsinSizinle alakalı bulduğunuz konular için alternatifi gözden geçirin veUmarım Snapchat, The Discover sayfasındaki Kardashian ve Jenner hikayelerinden daha azını ve görmek istediğiniz şeylerin daha fazlasını gösterecektir.

4. Shazam entegrasyonu ile şarkıları tanıma

Bu gerçekten yeni bir özellik olmasa da, henüz pek çok kişi bunu bilmiyor. Söylesene, Snapchat'in Shazam entegrasyonunu ses çıkartan şarkıları tanımlamak için kullanabileceğini biliyor muydun? Eğer bilmiyorsan, endişelenme, çünkü sana nasıl söyleyeceğim. Tek yapman gereken Uygulamayı başlatın ve uygulama şarkıyı tanıyana kadar kamera vizörünü tutun.

image.png

5. Uygulama dışındaki hikayeleri paylaşma

Yeni güncelleme ile Snapchat artık, hikayeyi görmek için bir hikayeye dokunmak yerine Snapchat dışında bir hikaye paylaşmak için uygulama dışındaki hikayeleri paylaşmanıza da izin veriyor. seçenekleri getirmek için basılı tutun. Burada ayrıca paylaşma seçeneği bulacaksınız Uygulama dışında hikaye

image.png

6. Snapchat kullanarak para gönderin

Sadece birkaç ay önce Snapchat, kullanıcıların arkadaşlarına para göndermelerine izin veren bir Snapcash özelliği başlattı. Bununla birlikte, şu anda maalesef bu özellik şu anda yalnızca ABD'de kullanılabiliyor. EE'de yaşıyorsanız. UU. Ve bu işlevi kullanmak istiyorsanız, önce ödemenizi yapılandırmanız gerekir. Bunu yapmak için, önce, kamera uygulamasında bulunan profil simgesine ve ardından dişli çark simgesine hafifçe vurun. Burada Snapcash seçeneğini bulmak için aşağı kaydırın ve yapılandırmak için dokunun.

image.png

Bu işlevi kullanabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerektiğini unutmayın. Yapılandırmak için yapmanız gerekenler Lütfen önce kredi / bankamatik kartı bilgilerinizi girin ve ardından hesabınıza ekleyin. Bunu yaptıktan sonra, Sohbet Göndermek İstediğiniz Kişiyi açın ve Göndermek İstediğiniz Miktarı yazın. Örneğin, "5 $" yazmak için 5 dolar göndermek istiyorsanız. Yazdıktan sonra, gönder düğmesi anında bir Snapcash düğmesi haline gelecektir. Snapchash düğmesine veya klavyedeki Gönder düğmesine dokunun ve ardından işleminizi onaylayın. İşlev yalnızca EE'de mevcut olduğu için. Size tüm süreci gösteremeyiz, ancak adımları takip ederseniz iyi olacaksınız.

image.png

7. Anlık görüntüyü devre dışı bırak

Birkaç ay önce Snapchat, arkadaşlarınızın nerede olduğunuzu görmelerini sağlayan yeni bir Snap Map özelliği tanıttı, böylece size katılabilsinler ya da tam tersi. Bununla birlikte, bu özellik gizliliklerine değer veren birçok kişiyi korkutmuştu.

image.png

Neyse ki, Snap Map İşlevinde konumunuzu kendinize saklamanızı sağlayan bir ortam var. Bunu yapmak için, Uygulamayı başlatın ve Hızlı Harita Moduna girmek için iki parmağınızla sıkıştırın. Burada dişli çark simgesine dokunun ve hayalet modunu etkinleştirin. Hayalet modu, arkadaşlarınızın hiçbirinin konumunuzu görmemesini sağlar.

image.png

8. Snapchat'teki ünlüleri kolayca bulun

Snapchat'te takip edilecek ünlüleri bulmak istiyor ancak kullanıcı adınızı tek tek girmek istemiyorsanız, Snapchat'de ünlüleri bulmanın kolay bir yolu var. Snapchat uygulamasının içindeki Ara düğmesine dokunmanız ve arama "resmi" kelimesi. Snapchat, resmi ünlülerle başlayan tüm resmi hesapları listeler. Tabii ki, tüm ünlüler bu şekilde bulunamaz, ancak kullanıcı adlarını tek tek girmek zorunda kalmadan birçok ünlü bulmak için kolay bir yoldur.

image.png

9. Snapchat geçmiş verilerinizi kolayca indirin

Snapchat'i uzun süredir kullanıyorsanız ve Snapchat'ın ne tür veriler tuttuğunu görmek istiyorumSnapchat'den bu verileri sizinle paylaşmasını isteyerek bunu kolayca yapabilirsiniz. Bunu yapmak için ilk ziyaret accounts.sna snapchat.com sayfasına gidin ve kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.

image.png

burada, "VERİLERİM" Düğmesini ve ardından "İsteği Gönder" düğmesini tıklayın. Snapchat size resmi e-posta kimliğinizdeki ova verilerine bir bağlantı göndereceğinden, hesabınıza bağlı bir doğrulanmış e-posta kimliğiniz olması gerektiğini unutmayın.

image.png

10. Kitle Analitiğini Kullanma

Snapchat, nihayet Hikaye Görünümlerini ve Görüntüleme Süresini hafta, ay ve yıla göre ayrılmış olarak görüntülemelerine olanak tanıyan Snapchat Insights for Creators adlı bir özellik başlattı. Analiz panelinize erişmek için, önce kamera ekranının sol üst köşesindeki bitmoji'ye dokunun. Şimdi Analizler düğmesine dokunun. Burada Snapchat iki farklı analitik parametre sağlayacaktır.

image.png

Birincisi, size gösteren Öykü Görünümü İstatistikleri. Bu yılın başından bu yana öykülerinizin toplam görüntülenme sayısı. İkinci fikir, görüntülenen zamanı görüntülemektir. Kullanıcıların hikayelerinizi izlemek için harcadıkları süre. Benzer YouTube Görünümler ve YouTube Zamanı görün. Veriler haftalara ve aylara bölünür. Görüntüleyenlerinizin yüzde kaçının kadın ve erkek olduğunu ve hangi yaş grubuna ait olduklarını da görebilirsiniz.

11. Bağlam kartları kullanın

Snapchat ayrıca kısa süre önce, kullanıcıların Snapchat hikayeleri hakkında hızlıca kaydırarak bağlamsal bilgiler edinmelerini sağlayan Bağlam Kartları adlı yeni bir özellik tanıttı. Bağlam kartlar eleştirmenlerden ve müşterilerden gelen yorumlar, Yer, çalışma saatleri, irtibat kurulacak telefon numaraları, paylaşılan seyahat hizmetleri gezileri gibi bilgiler sunarve daha fazlası. Şu anda, özellik yalnızca belirli ülkelerde kullanılabilir, ancak şirket bu özelliği çok yakında daha fazla ülkeye genişleteceklerine söz verdi. Bir hikayeye bağlı bir bağlam kartı varsa, altında "daha fazla" kelimesi yazılı bir yukarı ok göstereceğini unutmayın.

12. Snap Store'dan mal satın alın

Snapchat, platformu üzerinden kendi ürünlerini sattığı biliniyor ve şirket, son zamanlarda ABD'de resmi Snap Store'u başlatarak seçimini genişletti. Kullanıcılar, uygulamanın Keşfet bölümünü ziyaret ederek Snap Store'u kolayca bulabilir (Kamerayı ayarla ekranında sağdan sola kaydırın).

image.png

Mağazanızda, Snapchat, Hot Dog Plushie Dancing gibi ürünler satıyor, Best Friend tişörtleri, Streak Hat ve daha fazlasını getiriyor. Tek üzücü şey şu ki, diğerleri gibi özellik şu anda sadece ABD'de çalışıyor.

image.png

13. Snapchat'te Sihirli Silgi Aracını Kullanma

Bu, bu listedeki diğerleri kadar yeni olmasa da, şaşırtıcı bir şekilde, birçok insan bunu bilmiyor. Snapchat'teki Sihirli Silgi Aracı, kullanıcıların kamera çerçevesini yakalayan istenmeyen şeyleri kaldırmasına olanak tanır. Aracı kullanarak, bir eklenti yakaladıktan sonra makas simgesine dokunun

image.png

Burada, yıldız simgesiyle belirtilen Sihirli Silgi'ye ve ardından parmağınızla kaldırmak istediğiniz nesneyi çizin. Birkaç dakika bekleyin ve Öğe tıpkı sihir gibi kaldırılacak.

image.png

14. Bitmoji Deluxe kullanın

Birkaç hafta önce Snapchat, Bitmoji Deluxe'ün yeni sürümünü tanıttı. bir ton yeni cilt tonu, saç modeli, saç rengi, yüz özellikleri, aksesuarlar ve daha fazlasını ekleyin Bitmoji Uygulaması. Bitmoji'nizi oluşturmak için zaman ayırırsanız, neredeyse çoğaltmanız gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

image.png

Bunu yapmak için, uygulamanızın kamera ekranında bulunan bitmoji simgesine ve ardından bitmoji agian simgesine dokunun. Şimdi sonraki iki ekranda Bitmjoi Düzenle Seçeneğine dokunun ve Snapchat, tüm yeni güncellemeleri bulabileceğiniz Bitmoji Uygulamasını açacaktır.

image.png

15. Kendi filtrenizi ve lenslerinizi oluşturun

Snapchat'ın son zamanlarda tanıttığı bir diğer ABD merkezli özellik, doğrudan Snapchat uygulamanızdan dosya dolapları ve lensler oluşturma yeteneğidir. Oluşturduğunuz Filtreler ve Lensler coğrafi etiketlenir ve yalnızca önceden belirlenmiş bir süre boyunca kullanılabilir. Buradaki fikir, kullanıcıların doğum günü partileri veya düğünler gibi farklı durumlar için özel filtreler oluşturabilmeleridir. Bir filtre oluşturmak için Profil -> Ayarlar -> seçeneğine gidin ve Filtreler ve Lensler seçeneğine dokunun.

image.png

şimdi filtre mi yoksa lens mi oluşturmak istediğinizi seçin ve ardından özel filtre veya lensinizi oluşturun.

image.png

Özel filtrenizi veya lensinizi oluşturduktan sonra, bu özelliğin kullanılabilir olmasını istediğiniz Saati ve coğrafi konumu seçin. Şimdi, tek yapmanız gereken $ 9.99 ödemek ve filtreyi kullanılabilir yapmak.

image.png

16. Emoji için varsayılan bir cilt tonu ayarlayın

Emojiler arkadaşlarınız ve ailenizle etkileşim kurmanın eğlenceli bir yoludur. Eğlenceli emojilerle en sıkıcı mesajları bile renklendirebilirsiniz. Çok fazla emoji kullanan biriyseniz ve cilt tonu tercihi onlar için yapabilirsin varsayılan bir cilt tonu ayarlama. Eminim bilmiyordun. Emoji için varsayılan cilt tonunu ayarlamak için, önce Snapchat görüntüleyici sayfasına gidin ve profil sayfanıza ve dişli çark ayarlarına dokunun.Ayarlar sayfasına girdiğinizde, 'Yönet'içinde aradığınız seçeneği bulacaksınız "Emoji cilt tonu"Burada, tercih ettiğiniz cilt tonuna dokunun ve tüm emojileriniz gelecekte aynı renkte görünecektir Basit bir tavsiye, ancak birçok kullanıcı gerçekten bilmiyor. Her zaman kullandığınız belirli bir maske varsa size çok zaman kazandırabilir.

image.png

17. Sohbetler ne zaman kaldırılacağını kontrol edin

Sohbetler hem gönderen hem de alıcılar tarafından görüntülendiğinde, otomatik olarak silinir. Grup sohbetleri 24 saat sonra kaldırılır. Ancak, sohbetinizden Otomatik silme kontrolü seçeneğine sahipsiniz. Örneğin, sohbetlerinizi gördükten hemen sonra veya gördükten 24 saat sonra silinecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Bunu yapmak için arkadaş ekranına erişmek için kamera ekranından sağa hızlıca kaydırın Bundan sonra, bir arkadaşınızın adına dokunup basılı tutun ve Diğer'e dokunun. Şimdi oyna Sohbetleri sil ve herhangi birini seç İzledikten sonra veya izledikten 24 saat sonra.

image.png

18. Arkadaşlarınızın konum bilginizi istemesine izin vermeyin

Konumumu sevdiklerim ve arkadaşlarımla paylaşmak isterken, bazen biraz daha fazla gizlilikle bazı özel anlar için konum paylaşımını tamamen devre dışı bırakıyorum. İşte o zaman herkesten konumumu talep etmesini istemiyorum. Aynı Düşünce Okulu'na da aitseniz, bu gizlilik odaklı özelliği takdir ediyorum. Bunu yapmak için profilinize dokunun -> Ayarlar -> Konumumu görün -> Şimdi 'nin yanındaki anahtarı kapatın. "Arkadaşlarımın konumumu istemesine izin ver."

image.png

19. Belirli / Tüm Snapchat geçmişini temizle

Snapchat'in sorunsuz bir şekilde koşmak veya beklenmedik bir şekilde çökmek için mücadele ettiğini sık sık mı buluyorsunuz? Sosyal medya uygulamanızın tamamen dağınık olması büyük olasılıktır. Bu senaryoya bakıyorsanız, tüm önbelleğin temizlenmesi uygulamanın yavaşlıktan kurtulmasına yardımcı olabilir. Cihazınızdaki değerli alanı geri kazanmanıza izin vermenin yanı sıra, gizliliğinizi de koruyabilir. Üzerine dokunun profiliniz -> Ayarlar -> Önbelleği temizle. Şimdi, tüm Snapchat Geçmişini bir kerede veya tarama önbelleği, bellek önbelleği, hikaye önbelleği ve daha fazlası gibi belirli Geçmişi silin.

image.png

20. İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştir

Sansasyonel korsanlık ve veri izlemenin Günün Sırası haline geldiği bir çağda, ekstra bir koruma katmanı İleriye Giden Yol'dur. Bu yüzden Snapchat sohbet hesabınızı hacklenmeye karşı henüz korumadıysanız, bunu yapmak mükemmeldir. Bunu yapmak için şu adrese gidin: Snapchat Ayarları -> İki Faktörlü Kimlik Doğrulama -> Devam. Şimdi Snapchat sohbet hesabınız için 2FA'yı etkinleştirmek üzere talimatları izleyin.

image.png

Note:Gibi birden çok sosyal medya uygulaması için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmek için kapsamlı bir rehber hazırladık Facebook ve Twitter. Bu sosyal medya hesaplarını da korumak istiyorsanız buraya atlayın.

21. Akıllı yedeklemeyi etkinleştir

Snapchat, Wi-Fi mevcut olmadığında anılarınızı mobil verilerle yedeklemenizi sağlayan "Akıllı Yedekleme" adlı kullanışlı bir özellik ile birlikte gelir. Anıların ne kadar önemli olduğu göz önüne alındığında, tüm özel anlarınızın güvende kalması için bu özellikten en iyi şekilde yararlanmak isteyebilirsiniz. Etkinleştirmek için, profilinize -> ayarlar -> Anılar'a dokunun. Şimdi Smart Backup'ın yanında açın.

image.png

22. Snapchat Beta Programına Katılın

Benim gibiyseniz, önceden tüm Büyük gelecek özelliklerini denemek için Snapchat beta sürümüne katılmak istersiniz. Tamam, henüz uygulanmayan özellikler düzgün çalışmayabilir ve bu nedenle beklenmedik öfke nöbetleriyle uğraşmanız gerekebilir. Ancak, pratik yapmanın sevinci Son özellikler acıya değer. Başlamak için şu adrese gidin: Snapchat Ayarları -> Snapchat Beta'ya Katılın. Şimdi TestFlight'ı yükleyin ve yüklemek için bir bağlantıyı takip edin Uygulamanın en son sürümü

image.png

Note: Şu an itibariyle, Snapchat beta programı yalnızca iOS kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Şirket, Android için beta programının devam eden bir çalışma olduğunu ve gelecekte de uygulanabileceğini belirtti.

23. Anılarınızın nerede saklanacağını kontrol edin

Varsayılan olarak, anlık görüntüleriniz Anılar'a kaydedilir. Ancak, bunu Fotoğraf Kitaplığınıza veya hem Fotoğraf hem de Anılar Kitaplığı'na kaydetmeyi seçebilirsiniz. Anılarınızın nerede saklanacağını kontrol etmek istiyorsanız, profile -> ayarlar -> Anılar -> Kaydet düğmesine dokunun. Şimdi ihtiyaçlarınıza göre tercih edilen seçeneği seçin.

image.png

24. Hikayenizi kimlerin görebildiğini kontrol edin

Snapchat hikayelerinizi yalnızca arkadaşlarınıza görünür kılsa da, bu kısıtlamayı kaldırabilir ve herkesin hikayelerinize bakmasına izin verebilirsiniz. Harika görüntülerinizin çok fazla çekiş olmasını istiyorsanız Sosyal medya uygulaması herkesin hikayenizi görmesini sağlar. Ancak, anlık görüntülerinize biraz daha fazla gizlilik vermek istiyorsanız, ayarları yalnızca seçilen arkadaşlarınızın görmesine izin verecek şekilde özelleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için Snapchat ayarlarına gidin -> Hikayemi görüntüle. Şimdi istediğiniz seçeneği seçin

image.png

25. Hikaye bildirimlerini yönetin

Geçmiş bildirimlerini işleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu süper kullanışlı özelliği henüz denemediyseniz, seçilen arkadaşlar ve abonelikler yeni bir hikaye yayınladığında bildirim almanıza izin verdiğini söyleyeyim. Anlatabileceğim kadarıyla, arkadaşlarının hikayelerini ve favori aboneliklerini kaçırmak istemeyenler için çok yararlı olabilir. Başlamak için, Snapchat Ayarları -> Bildirimler -> Öykü bildirimlerini yönet'e gidin. Şimdi arkadaşınızı bulun ve onaylamak için Bitti tuşuna basın.

image.png

Android ve iPhone için en iyi Snapchat hileleri

Yeni Snapchat kullanıcı arayüzü, Hizmet Lansmanından bu yana en eski kullanıcı arayüzüne alışmış kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabilir. Bununla birlikte, alıştıktan sonra, hizmetin lansmandan sonra getirdiği tüm yeni özellikleri takdir edeceğinizi düşünüyorum.Yeni kullanıcı arabirimi En sevdiğiniz püf noktaları aşağıdaki yorumlar bölümüne yerleştirerek bize bildirin.

 

3

Yorum bağlantısı
Şimdi Paylaş


Konu Altı Reklam 1
Konu Altı Reklam 2
  • İleti 0
  • Oluşturulma
  • Son yanıt

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Konu Görselleri

Şimdi Konuya Katılın

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş


  • Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...