Jump to content
  • Yeni Oluştur...

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

• Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu

Konuyu değerlendir

steepturkey
 Paylaş

Önerilen İletiler

iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu
 Paylaş

• Kullanıcı

Apple’ın iOS 16 işletim sisteminin tanıtımını yapacağı WWDC 2022 geliştirici konferansının tarihi belli oldu. Pandemi boyunca sanal etkinlikler düzenleyen Apple ilk kez belirli bölümlerde yüz yüze atölyelere izin verecek.

iOS 16 ne zaman?
Apple tarafından yapılan açıklamaya göre WWDC 2022 konferansı 6 Haziran 2022 tarihinde Türkiye saatine göre 20.00’da başlayacak. Tanıtımlar sanal ortamda gerçekleşecekken sonraki oturumlarda belirli oranda geliştiriciler katılım sağlayabilecek.

Konferansın ana konusu elbette iOS 16. iOS 16 sürümünde büyük bir tasarım değişikliği beklenmezken etkileşimli widget özelliğinin ilk kez karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Belirli uygulamalarda ise ara yüzün değiştirileceği vurgulanıyor.

iPadOS 16 için de benzer yenilikler beklenirken watchOS 9 akıllı saat yazılımının önemli bir tasarım değişikliğine uğrayacağı iddia ediliyor. WWDC 2022 etkinliği firmanın web sayfası ve YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

bilgi vermeyi seviyorum.

Yorum bağlantısı
Şimdi Paylaş

Konu Altı Reklam 1
Konu Altı Reklam 2
  • İleti 0
  • Oluşturulma
  • Son yanıt

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Şimdi Konuya Katılın

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Paylaş

• Yeni Oluştur...