Jump to content
  • Yeni Oluştur...

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

• Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

En hızlı kargo hangisi

Konuyu değerlendir

Samet
 Paylaş

Önerilen İletiler

En hızlı kargo hangisi
 Paylaş

• Uzman

Hız açısından en iyi kargo firmaları hangileri?

1- UPS kargo:

1a30c726-52dd-432a-bd03-6a9c1c8bbb5e.webp

Listeye birinci sıradan kesinlikle bu firma girmeliydi. Bu firmanın hem çalışma disiplinini hem müşteriye davranışını hem hızını çok beğeniyorum. UPS kargo ile ilk siparişimi bir kıyafet sitesinde sayesinde tanışmıştım sadece bu firma ile teslimat yapıyorlardı ve bu firmayı seçmiştim. Kargom 24 saat geçmeden geldi üstelik evde değildim çalışan beyefendi kargomu olduğum caddeye kadar getirdi sokak ortasında kargo teslimi aldım. Üstelik müşteri ile iletişimlerini çok seviyorum.

2- Yurtiçi kargo:

97909cb8-5493-4d38-af37-7b984dfa1b8e.webp

İkinci sırada olmayı bence en çok bu firma hak ediyor. Trendyol'dan hangi mağazadan alışveriş yapsam genelde anlaşmalı firması yurtiçi oluyor ve en geç 3 günde teslim ediliyor. 1 gün içerisinde teslim aldığımda oldu örnek verecek olursam KizlarSoruyor hesabından çekiliş ile vitamin seti kazanmıştım. Kargoya verildikten gün sonra teslim aldım hatta bu bencemiokuyarak da tatmin edebilirim 

3- Sürat kargo:

3079cd2d-4a11-4260-a1d7-3969eeb701fb.webp

Firma adı her ne kadar sürat olsa da benim listemde üçüncü sırada yer alıyor. Komşu ilimizde bulunan arkadaşıma göndermek istediğim kargoyu 2 gün sonra teslim ettiler ama 3 saatlik yoldu. İstanbul'dan 1 gün içerisinde gelen kargo ile aynı sırada yer alamazdı tabii. Hem online sitelerden yaptığım alışverişlerde de yaklaşık 1 haftada teslim aldığım oluyor. Müşteri hizmetlerine biraz geç bağlanıyorum.

4- Aras kargo:

d80d05f9-2113-423a-b9f4-471c92f3a880.webp

Aslında üçüncü sırada ye verip vermemek arasında kararsız kaldım ama dördüncü sırayı layık gördüm. Online sitelerden verdiğim siparişlerim bu firmada da yaklaşık 1 haftada teslim ediliyor ayrıca hem müşteri hizmetlerine geç bağlanıyorum bazzen bağlanamıyorum, hem teslim alan kişi yani ben evde yok iken apartmanda başka kişiye teslim etmişler. Apartmanda 2 gün kargo aramıştım yani müşteriye karşı pek sorumlu değiller gibi hissediyorum.

5- MNG kargo:

6fb41249-80ff-4f3b-a783-b82ff3bfa264.webp

MNG kargoyu aslında pandemi öncesine kadar çok seviyordum ama pandemi zamanı büyük ihtimal yoğunluktan dolayı geç teslim yapmaya başladılar. Kargom şehrime geldiği halde birkaç gün sonra dağıtıma çıkarıldı. Bu kargo firması ile en geç teslimatımı 9 günde aldım. Aynı şehirde bulunan arkadaşıma merkez şubeden gönderim yaptım ve arkadaşımın ilçesine 2 gün sonra teslim edildi. Üstelik maalesef anneme cam ürün almıştım aldığım ürün de paketleme harika olduğu halde kırık geldi büyük ihtimal kargoya gerekli özen gösterilmedi.

6- Ptt kargo:

a1273d0f-7109-4da1-ae99-411737d930e6.webp

Maalesef listemin en sonunda bu firma var. Diğer firmalarda müşteri hizmetlerine zor da olsa bağlanıyordum fakat Ptt kargo'nun müşteri hizmetlerine maalesef hiç ulaşamadım. Mesajları çok geç geliyor üstelik 2 kez evde olduğum halde "geldik sizi evde bulamadık, kargonuzu şubemizden teslim alınız" diye mesaj gönderdiler. Bu kargo firması ile en geç 17 günde almıştım kargomu. Hatta alışveriş yapacağım online site eğer bu firma anlaşmalı ise maalesef tercih etmiyorum.

Ayrıca dilerseniz aklınızdaki diğer soru işaretlerini de kafanızdan kaldıralım 

Kargo firmaları hafta sonları teslimat yapıyor mu?

839b50e4-57cf-472f-99de-d588b6caf587.webp

Ptt kargo hariç diğer kargo firmaları Cumartesi günü 9/14 arası teslimat yapmakta ve kargo teslim almaktadır.

Evden kargo teslim edebilir miyim?

image.jpeg

Evet, günümüzde artık kargo şubesine gitmeden kargo şubesini arayıp adresinizi ve ürün bilgilerinizi söyleyip müsait olduğunuz saati belirtip istediğiniz saatte kargonuzu evden teslim edebilirsiniz. Genellikle ağır veya yüksek tonajlı ürünleri bu şekilde teslim alıyor kargo şubeleri.

En uygun kargo şubesi hangisidir?

image.jpeg

Yukarıda hız ile maliyet düz orantılıdır hızlı teslimat için yüksek maliyet, yavaş teslimat için de az maliyet çıkmaktadır. Yavaşlığından olsa gerek PTT kargo en az ücret ile ürün taşıyan kargo. Üstelik eğer ürününüz kitap ise bunu belirttiğiniz sürece 1 kg'ye kadar sadece 3 TL ücret ödüyorsunuz.

Epon.Com.Tr

Yorum bağlantısı
Şimdi Paylaş

Konu Altı Reklam 1
Konu Altı Reklam 2
  • İleti 0
  • Oluşturulma
  • Son yanıt

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Konu Görselleri

Şimdi Konuya Katılın

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Paylaş

• Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...