Jump to content
×
×
  • Yeni Oluştur...

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

  • Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

Türkiyenin En Güzel Kamp Alanları

Konuyu değerlendir


Beyza
 Paylaş
https://weblep.com/topic/447-t%C3%BCrkiyenin-en-g%C3%BCzel-kamp-alanlar%C4%B1/

Önerilen İletiler

Türkiyenin En Güzel Kamp Alanları
 Paylaş
https://weblep.com/topic/447-t%C3%BCrkiyenin-en-g%C3%BCzel-kamp-alanlar%C4%B1/
  • Kullanıcı

1. AKDENİZ CAMPİNG (CEMİL’İN YERİ) KÖYCEĞİZ GÖLÜ, SULTANİYE KÖYÜ, MUĞLA ♡

image.thumb.jpeg.fd1db09820c85eccab95c6a7f9870ca9.jpeg

 

 

 

Sultaniye Köyü’nde, Köyceğiz Gölü kenarında yerlilerin işlettiği bizce harika, dingin, salaş bir yer bulduk. Adı Cemil’in Yeri / Akdeniz Camping. Aslında bir restoran, bahçesini de camping olarak kullanıyorlar. Pek bilinmediğinden kalabalık olmuyor. Biz buraya bayıldık, işletmecilerini de çok sevdik, bizce müthiş bir keşif ama salaş yerleri sevemeyenlere göre değil. Sadece derme çatmanın, makyajsızlığın aslında ne kadar büyük bir lüks olduğunu bilen takdir edebilir burayı

 

 

 

2.  HIZIR KAMP, KAZDAĞLARI, ÇANAKKALE-BALIKESİR ♡

 

image.thumb.jpeg.73189bff2845784f292e4ed26501c724.jpeg

 

Mimar Sinan’dan iki hocanın ve Mehmet Alan Köyü’nün yerlilerinin beraber işlettiği harika bir yer. Konaklama fiyatlarına kahvaltı ve akşam yemeği dahil ve yemekler artık bahçeden toplanıldığından mıdır, köylü teyzelerin eli değdiğinden midir nedir müthiş leziz. Kenarından teraslar yaparak akan, çivi gibi suyu ile insana zindelik veren bir nehir akıyor. Mayonuzu unutmayın. Kendi çadırınızda, taş veya ahşap evlerde ve ağaç evlerde olmak üzere 3 çeşit konaklama opsiyonunuz var. Rezervasyonsuz müşteri kabul etmiyorlar.

 

 

 

3. ALTIN KAMP, BURHANİYE, BALIKESİR

 

 

image.thumb.jpeg.ac2bf11fe0578738b56ea2f4dd9bcc10.jpeg

 

İstanbul’a yakın kamp seçenekleri arasında favorimiz servis almakta sıkıntı yaşamamıza rağmen Altın Kamp.

Ta 1968’den beri faaliyet gösteren işletme Alman karavancıların yol rehberlerine bile girmiş, medeni ve güzel bir kamp alanı. Balıkesir’in en tatlı yerlerinden, Edremit Körfezi kıyısındaki tatlı tatil kasabası Ören’de yer alıyor. Denize sıfır, enfes bir korunun içinde. O kadar çok kocaman ağaç var ki asla gölge bulmakta zorlanmıyorsunuz. Banyo, mutfak gibi ortak alanlar biraz eski ama temiz. Kendi sahilinin olması da tabi ki büyük avantaj.

Daha çok karavancılar tercih ediyor. O yüzden bazı kamplarda gördüğünüz bahçeye doğru yayılan buzdolabı, çanak anten gibi görüntü kirlikleri yok. En azından biz görmedik. Kamp adabı oturmuş, genelde akşam 22’den sonra pek ses olmuyor. Gri su, kimyasal tuvalet atığı için alt yapılar da var.

Elektirik ve su günlük ücrete dahil. İçinde market yok ama restoranından bira, su, ekmek alabiliyorsunuz

 

 

4. BABAKAMP, FETHİYE

 

 

 

image.thumb.jpeg.5f1c3ac38f782cad74d8f6855cab09a2.jpeg

 

Fethiye’nin Karaağaç mevkiinde bir platoya kurulu olan Babakamp, taş veya bungalov evlerde kalabileceğiniz, dilerseniz kendi çadırınız veya karavanınızla gelip kamp yapabileceğiniz bir kamping. Ancak yolu dar ve toprak olduğu için çekme karavanlar için biraz zorlu, vardığınızda da maalesef karavanı elektiriğe bağlayamıyorsunuz çünkü elektirik şebekesi buraya gelmemiş. Güneş panelleriyle enerji üretiyorlar ama o da ancak tesise yetiyor. Yani karavanla gelmeyi iki kere düşünün.

Burada yoga stüdyo derslerinden, doğa yürüyüşlerine çeşitli aktiviteler de gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda konaklamaya açık büfe 3 öğün de dahil. Yemeklerde kullanılan sebzeler, işletmenin kendi bostanından geliyor. Ortak kullanım alanları arasında kütüphane, cafe, havuz gibi yerler var. Bir de harika bir gün batımı platformu.

 

5. AKTUR ÇADIR VE KARAVAN KAMPI, DATÇA

 

image.thumb.jpeg.2eebba9b7c891213202d25995ff698ff.jpeg

 

Datça’da kamp yapmayı düşünürseniz birkaç kamping alternatifiniz ve çadır atabileceğiniz bakir koylar var. Kamp alanları arasında tercihiniz Aktur Çadır ve Karavan Kampı olsun. Burada denize girmek için Büyük Koy ve Küçük Koy olmak üzere 2 koy var. Dalgasız olan Küçük Koy. Sezonun %99’u dalgasız oluyor. Büyük Koy genelde dalgalı ve çabuk derinleşiyor. Hepsi kumluk ve mavi bayraklı.

Kamp alanında kalsanız da Datça Aktur içindeki bankamatik, eczane, sağlık ocağı, postane, fırın, 2 migros, 3-4 restoran, 1 club, 1 restoran-bar, bisiklet kiralayan 2 yer, jetonla çalışan makinelerden oluşan bir çamaşırhane, yelken okulu ve tenis okulu gibi olanaklardan da faydalanabiliyorsunuz. Hatta siteye ait ambulans, çöp aracı ve itfaiye bile var. Burası bildiğiniz küçük bir şehir gibi.

 

Genel olarak herkes biribirine ve birbirinin alanına saygılı. Çok oturmuş bir kampçı kitlesi ve kamp kültürü var. Herkes doğaya ve sessizliğe saygılı. Saat 22’den sonra kampta çıt çıkmıyor. Bir de hamak ve branda kullanımı da ağaçlara zarar verdiği için yasak.

Haftanın 3 günü pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere pazar kuruluyor. Fakat sabahtan gitmenizde fayda var zira öğlene kadar her şeyi toparlamış oluyorlar. Pazarda Aysel Abla’nın küçük kahvaltılık yeşil biberleri efsaneymiş. Fakat çuvalı açmasıyla tükenmesi bir oluyormuş. Bir de Ulalı Kardeşler’in Cappucino dedikleri büş peyniri ve süt loru çok seviliyor. Sağlık ocağı koyun batı yönünde en sonunda kalıyor. Buraya yakın bir de manzarası güzel Tepe Çay Bahçesi var. Buranın da çi böreği başarılı. Koyun diğer tarafındaki sörf okulunda da çok tatlı bir cafe var. Kamp alanında yemek yapmaya üşenirseniz de alanda bir ev yemekçisi restoran mevcut. Tek menü olarak çıkıyor ve akşama kalmıyor.

Sahil boyunca yürüdüğünüzde da meyhane ve çay bahçesi de göreceksiniz. Kır kahvesinin gözlemeleri meşhur. Sahil kısmında konserler ve söyleşiler gibi açık hava etkinlikleri de gerçekleştiriliyor. Kum voleybolu sahasının arkasında kalan ve iki koyu ayıran bayrak tepesinden de gün batımı ve manzara güzel. Fakat terlikle çıkmayın çünkü kayalık. Büyük Koy’un en başında İskele Beach’in orada kano kiralama olanağınız var. Kano için sabah saatlerini değerlendirmekte fayda var çünkü öğleden sonra rüzgar ve dalga artıyor.

 

6. BAŞKONUŞ YAYLASI, KAHRAMANMARAŞ

 

image.thumb.jpeg.f349687163855baac871dfdb1e033755.jpeg

 

Kahramanmaraş’taki 1300 dönümlük koca bir orman arazisine kurulmuş 1325 metredeki Başkonuş Türkiye’nin en büyük yayla işletmesi ve kamp alanı olarak geçiyor. Yıllardır bir mesire alanı olarak servis veren tesisin kaderi Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu genç Erdoğanyılmaz çiftinin kurumsal hayatın ardından baba toprağına dönmeye karar vermesi ile değişmiş. Günübirlikçilere ateşli piknik yasaklanmış, kiralık dağ evleri yenilenmiş, alana bir manej kurulmuş, kır restoranı yenilenmiş.
 

Tesisin en güzel yanı içinde geyiklerle bile karşılaşabileceğiniz, 50 çeşit endemik bitkiye ev sahipliği yapan asırlık köknar, sedir ve ladin ağaçlarından oluşan gözalıcı ormanı. Ormanın ürettiği oksijen ile Akdeniz’den gelen nemli havanın Amanos dağları eteklerinden doğal bir yolla Başkonuş Yaylası’nın çanağında buluşması sebebiyle şifalı bir havasının olduğu düşünülüyor.

Arazisi de çok büyük. Bu da ,eğer WC lavabo gibi alt yapılara uzak olmak sizin için sıkıntı değilse, yamaçlara doğru uzaklaşarak sakin bir köşe bulabileceğiniz anlamına geliyor. Yine de yazın hafta sonlarında günübirlikçiler sebebiyle kalabalıklara hazırlıklı olun. Alanda süt, yumurta, deterjan gibi basit ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz bir market de var.

 

Başkonuş Yaylası’ndan 30 dakikalık bir yürüyüşle Sersem Yaylası’na ya da 1850 metredeki yangın kulesine çıkabiliyorsunuz. Toplamda 4 adet yürürüş parkuru var. Alternatif olarak atv’lerle 15 dakikalık turlarla gölete çıkabiliyorsunuz. Yakında atlı safari de olacakmış.

Özellikle de Mersin, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye taraflarında oturanlar için güzel bir seçenek. En yoğun talebi yaz aylarında görse de bizce karlarla kaplı hali güzel. Ama sert soğuklar sebebiyle dağ evlerinden kiralamak kampa göre çok daha konforlu olacaktır.

 

7. YEDİGÖLLER, BOLU

 

image.thumb.jpeg.41823566d1b77c6069ba7e4e896affca.jpeg

 

Yedigöller Milli Parkı’nda büfe, restoran gibi olanaklar yok. Bu nedenle hazırlıklı gelmek gerekiyor. Sadece piknikçiler için tahta masalar var. Su, WC, aydınlatma var. Açık ateş yakılamıyor fakat alanda taştan yapılma ateş yakma bölümleri mevcut.

 

8. ÇUBUCAK ORMAN KAMPI, MARMARİS, MUĞLA ♡

 

image.thumb.jpeg.9d06c9dae212bf44c0933ac3b1766ed0.jpeg

İnbükü’nden birkaç kilometre mesafedeki Çubucak Orman Kampı da tartışmasısız en güzel kamp alanlarından bir tanesi. Hala ranta direnmeye devam ediyor. Devlet işletmesi olduğu için hala fiyatları da uygun. Karavan veya çadır kampına uygun bir yer. Kamp alanında İnternet, wc, duş, bulaşıkhane, yiyecek yerleri ve market gibi olanaklar var.

 

9. İNBÜKÜ ORMAN KAMPI, MARMARİS, MUĞLA ♡

 

 

image.jpeg.49c5a88e0e1eb2d77a2e0caa9113b0a0.jpeg

Aslında İnbükü bizim görüdüğümüz en güzel kamptı. O kadar güzeldi ki inanamamıştık. Malesef aldığımız bir duyuma göre ranta kurban gidiyormuş. Ne kadar büyük bir kayıp olduğunu anca gidenler anlayabilir. Yalan haber olduğunu ummaktan vazgeçemediğimiz için listeden çıkartmaya elimiz gitmedi. Bir şansınızı deneyin deriz. Bize de son durumları yazarsanız çok seviniriz. İnbükü Orman Kampı da karavan veya çadırla kamp yapmaya uygun bir yer(di). Kamp alanında elektrik, duş, lavabo ve çamaşırhane gibi hizmetler var(dı). Fakat etrafta alışveriş ve yeme-içme için uygun market, bakkal, büfe tarzı olanaklar yok. Bu nedenle hazırlıklı gelmek gerekiyor. En yakın alışveriş noktası 20 kilometre mesafede.

 

10. AKBÜK CAMPING, AKBÜK, MUĞLA

image.thumb.jpeg.d4df6b4cd335497aea7f28653a713256.jpeg

Akbük mükemmel bir coğrafyada. Havuz gibi düz bir denize, çamların altında uyanıyorsunuz.

 

11. AZMAKBAŞI CAMPING, AKBÜK, MUĞLA

 

image.thumb.jpeg.43c29c28e1dee385cacedbb5ee26e40f.jpeg

Azmakbaşı Camping kesinlikle daha eli yüzü düzgün, daha bakımlı bir işletme ancak o da deniz kıyısında değil. Bungalow ve çadır seçenekleri sağlayabiliyorlar ama bunun dışında kendi karavanınız veya çadırınızla gitmek isterseniz de kullanabileceğiniz bir kamp alanı var. Doğa yürüyüşü, kaya tırmanışı, balık tutmak, dalış, yamaç paraşütü ve tekne turu gibi birçok aktiviteyi yakınlarda yapabilirsiniz ve yer önermek ya da rezervasyon yapmak açısından kampın sahiplerinden yardım isteyin, seve seve yardımcı olurlar. İçinde bir restoranı da var

 

12. ADA CAMPING, CUNDA ADASI, AYVALIK

 

image.thumb.jpeg.0b13a49b56cfeebf4a6421a96c534c3f.jpeg

Ada Camping, Milli Park’ın içinde, tüm Cunda’da denizin en temiz olduğu yerde konuşlanmış. Tesis bölgedeki en güzel denize giriş noktasında. İster çadır ya da karavan kampı yapıyorsunuz, isterseniz ahşap ev tarzı odalarında konaklayabiliyorsunuz. Bir de çekme karavandan dönüştürülmüş odalar var. Ekonomik olsun diye kamp yapmayı tercih edenlerdenseniz hesaplı bir işletme olduğunu söyleyemeyiz.

 

13. KABAK KOYU, FETHİYE, MUĞLA ♡

 

 

image.thumb.jpeg.0be9f96ce5292b076c3820fde873ab22.jpeg

Fethiye’ye bağlı Kabak Koyu’nda kamping adına çok fazla seçenek var. Burasını sadece kampa ayrılmış bir koy olarak da düşünebilirsiniz. Büyük işletmeler yok. Genelde bungalow ve çadır kampı seçenekleri var. Ender de olsa butik otel tarzında işletmeler var fakat onlar da doğal dokuya uyum sağlıyor.

 

 

14. BALIK GÖLÜ, ŞAVŞAT, ARTVİN ♡

 

image.thumb.jpeg.1bc8c9bc15ce6f145dd2653cd357369a.jpeg

 

Aslında Balık Gölü, Karagöller gibi Artvin’in çok da turistik yerlerinden biri değil. Bu nedenle de kamp kurmak için en güzel yer. Kamp yapacaksanız mutlaka mutfak alışveriş işlerinizi Şavşat’ta halledin

 

 

15. BORÇKA KARAGÖL, ARTVİN

 

image.thumb.jpeg.fa622907811d5471b12287b972218a91.jpeg

Artvin’in en meşhur kamping noktası Borçka Karagöl. Bu gölün kenarında çadır kampı kurmak, değil Artvin’in tüm Türkiye’nin en güzel kamp deneyimlerinden biri. Yalnız uyaralım, gölün kenarına aracınız ile gelemiyorsunuz ve popüler bir kamp alanı olduğundan kalabalık olabiliyor. Ayrıca buradaki kalabalığın bir diğer nedeni de göl çevresinde belediyenin işlettiği bir restoran ve piknik alanının da olması. Yine de burada olmak unutulmaz bir deneyim

 

16. ŞAVŞAT KARAGÖL, ARTVİN

 

image.thumb.jpeg.f92047f013fb794c22ba90e107dc5e59.jpeg

 

17. RİDO CAMP, GEYİKBAYIRI, ANTALYA

 

image.thumb.jpeg.b7589009529635b37f33886b2dc1c5dc.jpeg

18. JoSiTo, GEYİKBAYIRI, ANTALYA♡

 

 

image.thumb.jpeg.2629e687a6ddd664f183abb08f234e32.jpeg

 

Geyikbayırı’ndan bir diğer seçenek de üç Alman tarafından işletilen JoSiTo Guesthouse and Camp. Geyikbayırı dünyanın her yerinden gelen kaya tırmanışı tutkunlarını ağırlayan bir yer olduğundan burası bölgedeki en çok tercih edilen yerlerden

 

 

19. GARGARA DOĞAL TATİL KAMPI, ASSOS, ÇANAKKALE

image.thumb.jpeg.83deb057ea3227e998cb471d95ba9777.jpeg

 

20. ALADAĞLAR CAMPING BUNGALOW, NİĞDE

image.thumb.jpeg.8c29e3fc25659e5ace92a1b78bc97bc8.jpeg

 

Bölge çadır atmaya çok müsait ama benim kafam rahat olsun, kaldığım yerde wc / duş / yemek gibi olanaklarım garanti olsun derseniz de aşağıda buraya yakın bir kamp alanı verdik.

 

21. KERPE – KEFKEN – KUMCAĞIZ, KOCAELİ

 

image.thumb.jpeg.2ae4e2828bb9b6e20016d10aafde8bf7.jpeg

 

Kerpe, Kefken ve Kumcağız sahilleri İstanbul ve İzmit’ten gelen kampçıların sıkça tercih ettiği yerlerden. Genelde insanlar tesis aramadan, müsait gördükleri bir deniz manzarasına kamp atıyorlar. Mesela biz oradayken Kartal Kayalıkları manzarasına çadır kuran tatlı bir ekip vardı. Tesis isteyeneler için birkaç tane camping seçeneği var.

 

22. KELEBEKLER VADİSİ, FETHİYE

 

image.thumb.jpeg.62209fa1e9a97a0fc0fc1ccb53a15540.jpeg

 

Fethiye’ye bağlı Kelebekler Vadisi, tüm Türkiye’deki en özel yerlerden. Bir tarafı sarp kayalarla bir tarafı ise denizle çevrili alanda yapay ve betonarme hiçbir yapıya izin yok. Sadece ahşap bungalow işletmelerin ve çadır kampı kurabileceğiniz yerlerin olduğu, ulaşımı ise sadece deniz yolu ile sağlayabildiğiniz cennetten çıkma bir koy. İsmini de bu özel coğrafyayı kendine ev olarak benimseyen kelebeklerden alıyor.

 

 

23. CAMP RUMELİFENERİ, İSTANBUL

 

 

image.thumb.jpeg.9de5c483f818d53fe0350e2039dd6058.jpeg

Camp Rumelifeneri, İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Rumelifeneri’nde bulunan 60 karavan kapasiteli bir karavan kampı. İstanbul’dan fiziksel olarak çıkmayacağınız ama kafa olarak ondan çok uzaklaşacağınız bir kamp noktası. Denize 500 metre mesafede ve orman içinde konumlanıyor. Alanda her bir karavan için ayrı ayrı elektrik, su, gri su gider ve kaset dökme hatları çekilmiş. Kapasiteye yeterli sayıda kapalı duş, sıcak su, tuvalet ve mutfak mevcut. Ayrıca çamaşır makinesi, ocak, fırın ve buzdolapları da ortak kullanımda. Çocuklar için oyun alanı da var. Herkesin takdir ettiği başarılı bir işletmesi var

 

 

24. PANORAMA CAMPING, NEVŞEHİR

 

image.jpeg.20824a9b8bb9a2a1f2a8ad81ad5cc8e2.jpeg

 

25. GÖKÇETEPE, KEŞAN, EDİRNE

 

image.thumb.jpeg.27afd993d21d481b66d1ff615184a98e.jpeg

 

Hem denizin kenarında hem de ormanın içinde olmanın, kamp ateşi yakıp etrafında toplanmanın, yıldızların altında, yakamozların çaktığı denizin kıyısında uyumanın keyfine varmak için Keşan’a yakın olan, Saroz Körfezi kıyısında olan Gökçetepe Tabiat Parkı’na buyrun. Gökçetepe Tabiat Parkı, İstanbul’a yakınlığı dolayısıyla çoğu zaman kalabalık olan bir park. Kafa dinlemek ve doğayla iç içe vakit geçirmek, denize girmek için harika bir lokasyon olsa da dediğimiz gibi hafta içi gitmekte fayda var. Sahilde kafeterya/market var ama o markette aradığınız her şeyi bulmak zor. Kamp alanının girişindeki market de anlık ihtiyaçlarınız için gitmek açısından biraz uzak kalıyor. Tuvalet ve duşlar olsa da biraz yetersiz.

 

 

26. YENİCE ORMANLARI, KARABÜK

 

 

image.jpeg.f035e3a37ac5f87fdc01cbffa4dfcfe5.jpeg

 

Eğriova Göleti çevresi çadır kampına çok elverişli. Tabi herhangi bir işletme ve tesis olanağı yok. Tamamen doğayla başbaşasınız ve aklınızda bulusun Eğriova tarafı çevre illere göre çok daha serin. Mutlaka uyku tulumu, battaniye ve sizi sıcak tutacak kıyafetler götürün. Bunun dışında yanınıza kalıcağınız süre boyunca yetecek kadar su ve yiyecek de götürmeniz gerek çünkü maalesef içme suyu bile bulabileceğiniz bir yer yok.

 

27. TORKUL GÖLÜ, DÜZCE

 

image.jpeg.4d40958e9d6daff08d035e9874a6a30c.jpeg

 

Sazlıkları ve nilüferleriyle şirin doğal bir göl. Düzce şehir merkezine yaklaşık 28 kilometre mesafede. Burada bir kamp tesisi yok, yiyeceğinizi, içeceğinizi ve kamp araç gereçlerinizi yanınızda getirin çünkü alacak bir yer bulamazsınız. 😀 Alışveriş yapabileceğiniz en yakın köyler Uğurlu Köyü ve Beyköy, Torkul Göleti’nden 22 kilometre civarı mesafedeler. Telefon pek çekmiyor bu yüzden biriyle konuşayım derseniz Torkul tabelasının yanına gitmelisiniz.

 

 

28. KABATEPE, KUMTEPE MEVKİ, ÇANAKKALE

 

 

image.jpeg.1895739126194b0077d549c1f6c21c09.jpeg

 

Kabatepe sahillerine kamp atan çok oluyor. Bizim sevdiğimiz bir nokta Zeytin Cafe & Bungalow’un önündeki alan. Direk Zeytin’de de kalmayı düşünebilirsiniz ama fiyat performans dengesinde fiyatlar biraz yukarıda kalıyor

 

 

29. KAPIDAĞ YARIMADASI, ERDEK, BALIKESİR

 

image.jpeg.0d86cc042a475532cf7d10650cb4b7b2.jpeg

 

Kapıdağ Kamping, bol gölgeli, ağaçlıklı bir kamp alanı. Denizi ve plajı çok güzel. Duş ve tuvaletleri kullanma olanağınız var. Kamp içinde bir cafe var ve fiyatlar oldukça uygun. Birçok kişi akşam gelen müzik seslerinden şikayetçi, bir de bulduğu ayakkabıları kaçırmayı seven köpekler varmış, dikkat edin deriz 🙂

 

30. DEDEGÖL DAĞI, ISPARTA

 

image.jpeg.7aaccc4b2a9a966ba18b52e17b4ff0d2.jpeg

 

Burası da çok doğal ve değiştirilmemiş bir alan. Çadırınızı çayır çimen istediğiniz gibi kurabilirsiniz ama çeşmeye yakın kurmanızda fayda var. Bunun dışında çok da bir oluşum yok açıkçası. Doğa yürüyüşçülerin ve dağcıların çok tercih ettiği bir yer.

sevda taşdemir

Yorum bağlantısı
https://weblep.com/topic/447-t%C3%BCrkiyenin-en-g%C3%BCzel-kamp-alanlar%C4%B1/
Şimdi Paylaş


Konu Altı Reklam 1
Konu Altı Reklam 2
  • İleti 0
  • Oluşturulma
  • Son yanıt

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Konu Görselleri

Şimdi Konuya Katılın

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş
https://weblep.com/topic/447-t%C3%BCrkiyenin-en-g%C3%BCzel-kamp-alanlar%C4%B1/
  • Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...