Kullanıcı yusuf Oluşturulma : 29 Mayıs, 2022 Kullanıcı #1 Paylaş Oluşturulma : 29 Mayıs, 2022 Chrome OS Nedir? Chrome OS’un öncelikli amacı internet kullanıcılarının ihtiyaçları olduğundan, içine Web uygulamaları haricinde yazılım yüklenememektedir. Yani Adobe programlarını, Steam ve oyunlarını ya da kullandığınız başka özel uygulamaları Chrome OS ile kullanamayabilirsiniz. İçerisinde internet uygulamaları haricinde sadece dosya yönetici ve medya oynatıcısı bulunmaktadır. Bunların yanında, eğer Chrome OS kullanmak istiyorsanız, sürekli internet erişimine sahip olmanız gerekebilir. Chrome OS; notebook, ultrabook ve laptop gibi taşınabilir cihazlar kullanmayı tercih eden bilgisayar kullanıcıları için avantajlarla dolu bir işletim sistemidir. Sistem üzerinde fazlalıklar yer almadığı için oldukça süratli ve web deneyimi konusunda piyasadaki birçok bilgisayardan daha başarılıdır. Kapsamlı bir işletim sistemi olmaması Chrome OS’i virüslere karşı güvenli bir sistem haline getirirken dahili virüs koruması sizi virüslü internet sitelerine karşı daima alarmda tutar. Chrome OS üreticisi Google tarafından sürekli güncellendiği için malware yazılımlardan izole ve hızlı bir işletim sistemi olarak kalmayı başarabiliyor. Chrome işletim sistemi Google’ın sadece öne çıkan belirli bilgisayar üreticisi firmalar ile anlaşarak sadece belirli desteklediği cihazlarda yüklü olarak satın alınabilir. Harici bir bilgisayara yüklenmesi veya her hangi bir donanıma kurulması resmi olarak mümkün değil. Alıntı sevda Yorum bağlantısı Şimdi Paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...