Kullanıcı hakan Oluşturulma : 4 Haziran, 2022 Kullanıcı #1 Paylaş Oluşturulma : 4 Haziran, 2022 Fecebok hesabıma ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz? Cevap: Facebook Hesabıma Giremiyorum Bu veya buna benzer durumlarla karşılaşan kullanıcılar ne yapmalı? Tabi ki Facebook ile irtibata geçip, sorunlarını kısa ve öz bir şekilde anlatıp cevap beklemeli. Milyonlarca üyesi olan bir sosyal ağdan bahsediyoruz, mailinize dönüş yapmaları haliyle biraz zaman alacaktır. Sabırla bekleyin, mutlaka dönüş yaparlar. Şimdi sizlere facebook sorunlarınızla ilgili, yetkililerle iletişim kurabileceğiniz mail adreslerini vermek istiyorum; [EMAIL="privacy@fb.com"]privacy@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="support@fb.com"]support@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="abuse@fb.com"]abuse@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="appeals@fb.com"]appeals@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="disabled@fb.com"]disabled@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="info@fb.com"]info@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="legal@fb.com"]legal@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="warning@fb.com"]warning@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="ip@fb.com"]ip@fb.com[/EMAIL] Vermiş olduğum bu mail adreslerine mail atarken, mailinize ek olarak nüfus cüzdanınızın ön yüzünün taranmış halini ya da resmini çekip ek olarak yollarsanız daha net sonuçlar elde edebilirsiniz. Neden bu öneriyi yaptım? Çünkü adamlar sizin nüfus cüzdanınızı görünce sizin gerçekten o kişi olup olmadığınızı anlarlar ve olaya daha gerçekçi yaklaşırlar. Sakın fotomontaj nüfus cüzdanı oluşturup mailinize eklemeyin, teknoloji devi facebooktan bahsediyoruz, yemezler.. Ve fake hesaplarınız için böyle birşey denemeyin, hesabınızın daha erken kapanması ile sonuçlanacaktır. Profil ile kimlik bilgilerinizin birebir aynı olması gerekiyor. Yani Ali Kara isimli hesap için, Hüseyin Kara’ nın kimliğini ek olarak yollamanıza gerek yok. Son olarak, mail yollarken alıcı kısmın yukarıda verdiğim bütün mail adreslerini aralarına virgül koyarak ekleyin ve hepsine yollayın. Alıntı josap Yorum bağlantısı Şimdi Paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...