Kullanıcı sinan aslan Oluşturulma : 18 Haziran, 2022 Kullanıcı #1 Paylaş Oluşturulma : 18 Haziran, 2022 Sitem İle İlgili Sözler NotuiteSane Sitem İle İlgili Sözler Öyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, öcümü almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle. Dünyanı tersine döndüreceğim, senide canından bezdireceğim, yaktığın ateşi söndüreceğim ,hesabım bitmedi daha seninle. Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. Seven Ben Sevilen Sen Ağlayan Ben Ağlatan Yine Sen.!!! Sev öyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur’un başladığı yerde sevgi son bulur Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım… Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez… Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım. Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA! Bunca acıyı çekmez hiç kimse ve bunca ölümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince.. Öyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, öcümü almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle. Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. Seven Ben Sevilen Sen Ağlayan Ben Ağlatan Yine Sen.!!! weblep.com İçeriğidir , Telif ihlali ve izinsiz kullanım hakkında ihlal@weblep.com adresine mail atabilirsiniz. Alıntı jlokloı Yorum bağlantısı Şimdi Paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...