Kullanıcı sinan aslan Oluşturulma : 18 Haziran, 2022 Kullanıcı #1 Paylaş Oluşturulma : 18 Haziran, 2022 Uykusuzluğumun sebebi;gülüşün öyle güzel gülümsüyorsun ki.. NotuiteSane Uykusuzluğumun sebebi;gülüşün öyle güzel gülümsüyorsun ki.. Uykusuzluğumun sebebi; -Gülüşün. Öyle güzel gülümsüyorsun ki Hele o gamzelerin yok mu Beni sonsuz bir mutluluğa sürüklüyor Bir türlü gitmiyor gözlerimin önünden. Belki de ben hep mutlu olmak için Gülüşünü hiç unutmak istemiyorum Hiç çıkartmak istemiyorum aklımdan. Bir de -gözbebeklerinden gördüğüm ben Daha önce kendimi hiç görmemişcesine şaşırdım. Senin gözlerinin güzellğinden mi öyle gördüm kendimi Yoksa ben gerçekten gözbebeklerinden gördüğüm gibimiyim Bilmiyorum… Ama sen hep gülümse mutluluk saç hayata. Ve bana. Bir de gözbebeklerinde bana kendimi göster. Ara ara şaşırt beni. Olur mu weblep.com İçeriğidir , Telif ihlali ve izinsiz kullanım hakkında ihlal@weblep.com adresine mail atabilirsiniz. Alıntı jlokloı Yorum bağlantısı Şimdi Paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...