Yönetici TurkCraf Oluşturulma : 3 Nisan, 2023 Yönetici #1 Paylaş Oluşturulma : 3 Nisan, 2023 Merhaba Arkadaşlar. Elimden geldiğince videolu bir şekilde ve yine elimden geldiğince faydalı olması dileklerimle hazırlamış olduğum video serisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Video serisi içeriğinde neler bulunmakta? 1- Domain alma işlemleri 2- Hosting alma işlemleri 3- Cpanelden Wordpress kurulumu 4- Cloudflare işlemleri 5- Haber Teması ve Rank Math Seo Kurulumu 6- Google Site Kit İşlemleri 7- Özgün içerik hazırlama (Hazırlanıyor..) 8- SEO uyumlu makale işlemleri (Hazırlanıyor..) 9- Anahtar kelime ve Long Tail Keyword (Uzun kuyruklu kelime) bulma işlemleri (Hazırlanıyor..) 10- Google Adsense başvurusu (Tüm makaleler tamamlandığında) (Hazırlanıyor..) Değerli arkadaşlar. Kesinlikle kanalıma abone olun ve beni destekleyin gibi bir talebim yoktur. Amacım bildiklerimi paylaşmak ve sizlerin de bilgi sahibi olmasını sağlamaktır. Ben bilginin paylaşılmasından ve yaygınlaşmasından yanayım. Umarım bu konu için bildiklerimi paylaşabilmiş ve faydalı olabilmeyi sağlamış olurum. Aklınıza takılan sorular için sorularınızı sorabilirsiniz. Oynatma Listesi Linki : Faydalı olması dileklerimle. Saygılarımla. Alıntı Wordpress Tasarım, Adsense, Adwords, E-Ticaret, SMM Tasarımı, Hosting ve Sunucu Yönetimi , Vea.Com.Tr Yorum bağlantısı Şimdi Paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...