Jump to content
×
×
  • Yeni Oluştur...

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

Weblep.Com'a Hoş Geldiniz !

Weblep.Com'da aradığınız herşeyin çok daha fazlasını bulabilirsiniz , forum slayt reklam alanının da ilerleyen tarihlerde içerikler yer almaya başlauyacaktır.

WebLep Hosting ve Tasarım

  • Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

El açması baklava tarifi

Konuyu değerlendir


Samet
 Paylaş


Önerilen İletiler

El açması baklava tarifi
 Paylaş


  • Uzman

5f20277c0f25430ea8855d42.webp

 

Yapımı için malzemeler

Hamur için:

  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 kaşık tereyağı
  • 3 çorba kaşığı yoğurt
  • 2 çorba kaşığı sirke
  • Kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 6 bardak un

Açmak için:

  • Buğday nişastası

Şerbeti için:

  • 5 bardak şeker
  • 6 bardak su
  • Birkaç damla limon suyu

İçi için:

  • 500 gram fıstık içi

El açması baklava tarifi Nasıl yapılır?

  • Öncelikle baklava yapımında tatlının şerbetini su ve şekeri bir tencerede kaynatıp hazırlayın.
  • Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30 dakika daha kaynatıp soğumaya bırakın.
  • Hamur malzemelerini derin bir kabın içinde karıştırıp, hamuru yoğurun.
  • Dinlenen hamurdan 8 tane beze elde edin.
  • Tezgaha hafif nişasta serperek açabileceğiniz en ince şekilde açın.
  • Fazla nişastayı yufkanın üzerinden atın ve oda sıcaklığında açılan yufkaları 10-15 dakika bekletin.
  • Ardından tepsinin tabanını yağlayın.
  • Açtığınız yufkaların 4 tanesini üst üste koyun.
  • Daha sonra üzerine bolca fıstık ilave edip diğer katlarını da koyun.
  • Baklavanızı dilediğiniz gibi dilim dilim kesin.
  • Üzerine eritilmiş tereyağını da gezdirin.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıp içi pişene kadar yaklaşık 40 dakika pişirin.
  • Fırından çıkardığınız baklavanın üzerine şerbeti gezdirin.
  • Afiyet olsun.

Epon.Com.Tr

Yorum bağlantısı
Şimdi Paylaş


Konu Altı Reklam 1
Konu Altı Reklam 2
  • İleti 0
  • Oluşturulma
  • Son yanıt

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Bu Konudaki En İyi Paylaşımcı

Popüler Günler

Konu Görselleri

Şimdi Konuya Katılın

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş


  • Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
    Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...